Websites

Internet is een mediavorm waar we niet meer omheen kunnen. Op de radio, op de televisie, in tijdschriften en in dagbladen zijn de www's en punt-nl's niet weg te denken.

Zonder een website bent u tegenwoordig niet echt bij de tijd! Daarnaast moet een website uw bedrijfsidentiteit uitstralen en geeft bij bezoekers die ó zo belangrijke eerste indruk. Een gestructureerde, professionele maar vooral ook netjes ogende website is belangrijk. Top-CMS is gespecialiseerd in het bouwen van professionele en gebruiksvriendelijke websites met een onderscheidende uitstraling.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat een website gemakkelijk zelfstandig up-to-date gehouden kan worden met een CMS.

Content Management is in goed Nederlands: het verzamelen, creëren, publiceren en beheren van de inhoud van een website. Met een Content Management Systeem (CMS) wordt dit proces deels geautomatiseerd.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat een website gemakkelijk zelfstandig up-to-date gehouden kan worden en dat deze, indien gewenst, geoptimaliseerd is voor zoekmachines. In onze portfolio staat een greep uit eerder gerealiseerde of lopende projecten.

Website Baker

Website Baker is een Content Management System (CMS). Het is ontworpen om gebruikers met gemak websites te laten maken.

Drupal

Drupal

Drupal is een open-source content management systeem (CMS), ontwikkeld in de programmeertaal PHP en uitgebracht onder de GNU General Public License (GPL).

ModX

MODx is ideaal voor organisaties en bedrijven die zoeken naar een aanpasbaar web framework of CMS dat geen beperkingen oplegt aan hun site-ontwerp, een stuk gereedschap dat zij met een gerust hart kunnen toevertrouwen aan hun eindgebruikers voor het dagelijkse site-onderhoud